BLOGGER TEMPLATES AND MySpace 1.0 Layouts »

Friday, November 23, 2012

legaa... ^^

Assalamualaikumm.
selamat malam.haha



u know whattt?? Alhamdulillah..lega lepas presentation proposal aku dah pon selesai..sbelum nak memulakan bapak la cuak giler.dapat pule pemeriksa yang mmg digeruni dan disyangi ramai student UKM ni..haha..

but den..i can say dat i already did the best..walaopon sbenarnye xbelateh walao skali ponn..sje je buat2 psiko belateh bnyk2 kalii.haha. sbb aku xnk org psiko aku..kuang3.

jus wanna thanx En. Azeem bin Azman serta Mohd Irwan dan Hafeez Turner juga Ikin Sheikh Ghadzi kerana berade disitu..walaupon yg belum present tu datang sbnrnye nak tgk situasi prsent camne..tp thanx juge la sbb korg antre kwn2 yg ade kat ctu..keh3. yang penting aku dah abeh present sume blahh. xsempat nak ckp pape.mmg tbaekk. :)

bdw. spatotnye malam ni ade exam.tp ditangguh kan lagi ke nex week. trus giler sebab isnin slase exam bturut.giler. xtido malam lagi la akuu jawapnye.

dan lagii.ape yee..owhh..aku ni nak terjun sungai sebenarnye..lame sngt dahh xbuat aktiviti tu..rinduu.mmg feberet aku la lao brendam sungai ni..tp maseh x kesampaian..seronok pulak ingt mase masuk hutan dluu..bahagia brendam.hha.

 ok bebeh.gua nak stdy plak..c ya! goodnite!

2 comments:

CaHaya said...

okeh bebeh. all the best

elly zamri said...

tq kakak wani!!