BLOGGER TEMPLATES AND MySpace 1.0 Layouts »

Wednesday, May 11, 2011

HanYa MAmPu MEnAtAP...(T_T)

Assalamualaikum..~

huhu..nak luahkan kat sape lagi klu bukan blog kan..huhu..post kali ni tentang kesedihan yg aku alami..bile tulis kat blog..bru la leh share ngn smua..tu pon klo ade org rajen na layan blog aku..huhu~

emmm...hari ni dah 5hb..tinggl lg lebeh kurg 2minggu nak ke 19hb MEI 2011..tanggal 19mei tu sepatotnye aku lapor diri untuk menyumbang bakti kepada KOLEJ MATRIKULASI NEGERI SEMBILAN buat kali ke3..waktu yang paling aku tunggu2..sbb pluang ni bkn sng na dpt..honestly..klo aku pergi..bukan nye na mngerahkan tenage sngt..tpi..disebabkan semangat dan kerjasama yg ade dalam FAMILY 10 aku ni mmbuatkan kami mnjdi rajin untuk buat smuanye wlopon dlm keadaan yg keletehan..huhu..sweet ke..?sweet la jugak kan...

em..kali petama aku menjejakkan kaki sbgi fasi kat matrik ksayangn aku tu..huhu..1st day dah seronok..wlopon kami tpkse tdo dlm kemah..huhu..1st tyme aku jmpe senior2 yg mmg gler kentang kad matrik beg hijau..smua ade lah..smua pon jd trademark..yg aku tatau..mana lahirnye treademark 10 tu..boss kami MR.SYAH..mse aku kat matrik beliau xngajar aku pon..stelah join fasi baru la aku tau..owh..comel orgnye..putih..gebu..hehe..anak2nye..cumel..mcm2 crite..1st tyme jdi fasi..hoho..ini bukan lah kali ptame aku jd fasi..tpi aku akui..XMUDAH..haha..giler ah..lao korg xde ksepakatan dan kerjasama..mmg hancus beb wa ckp lu..kui3!!~klo na crite..bnyk sngt uiiii...~yg penting aku mmg mnunggu saat2 bersama FAMILY 10 nih!

kenangan FASI PST & PDT 2010/2011










Kalao nak letak..bnyk sngt gambar..paling yg xboleh aku lupekan adlh tyme cheer war..aku lah antra yg paling smangat..aku rindu smua tu..aku rindu nak nyanyi LANTAI YANG CANTEK same2..aku rndu na nyanyi sambil joget ngn korg mse cheer war..nak2 blok C..huhu..mmg ktorg pon sntiase juare cheer war kan??kih3~aku la yg sumbang suare tlebeh dari adek2..haha..

penat aku selongkar..xjmpe la gmber cheer war..B busuk..b b busuk2~..haha


aku agk ni gmbr adek2 ni na trun g blateh cheer war..haha..~

emm..akku mmg mnunggu saat utk bg nme for fasi..kne emel kat spe..kne bg ape..haa...once da tao..aku trus hntr..kne cpt..sbb aku agk rmi yg apply..maklumlah..dah jd senior ni..huhu..xsmua dpt kot..aku agk je la..hmm..3kali kot aku anta emel kat abg bad..1st aku anta ape detail yg dye mnx tu la..2nd..aku tngk ade plak tmbah ag satu soklan..emm..anto la..3rd!!nak gmbor plak!!hntr lah buat kali ke3..huhu..
akhernye..result pon muncul...jeng3~~~~~


hah!korg nmpk x nme aku???no 29 tu..betape gmbira dan bersemangatnye aku untk btemu kmbali...tapi apekan daye..AKU HANYA MAMPU MENATAP...huhu..tanpe disangke...aku kene jage ank buah aku..iman mikail..ank kp abg aku...na buat mcm mne..org blh ckp mnx tlg org len jg..tolong la cri jln spye aku dpt pegi..huhu..mnx maaf NOR..xdpt gak..mls la na bising2..na wat cmne..FAMILY COMES FIRST..
aku kol MR.SYAH..huhu..mujo gak beliau paham..beliau ckp.."ye..sy faham..bile dah btembung dngn fmly occasion na buat cm mne kan..terpakse la.."...terpakse lah beliau bermesyuarat dngn konco2nye untk mnggantikan aku..ingt sng2 je ke pick2 org ni..kne bincnag tao..huhu..aku tlh mnyusahkn bihak2 yg bertanggungjawap..1st aku buat status dah kne sound ngn abg bad jngn tukar2 org ssuke hati..huhu..sedeh au...

huhu...aku cume na bgtau...
AKU RINDU KORANG.......~
1st of all..ni je la mse aku untk bsronok dngn outsiders..huhu..nak harap aku kluar sndri..mmg xkan la..aku ni bkn jenis yg bersosial sngt..kwn pon xramai mne..huhu..but den aku ni "peramah"..haha..tnggu ade org ajak kluar..kluar la aku..kalo na nnti aku sndri ...emmm..alamtnye  cuti 4 bulan terperap kat umah la keje aku..huhu...fmily??kakak2 sume dah kawen..keje..sebuk..abg pon sme..mak??mak pon keje..lao mak xkeje..boleh la aku pegi..biar mak yg jge cucu dye..huhu..boypren...??huhu..xkan dpt ah...~
(T_T)~

ape pon..KITE HANYA MAMPU MERANCANG..TAPI TUHAN YANG MENENTUKAN SEGALANYE..DAN CUME DYE TAHU APE YG TERBAEK...~
ok..aku trime dngn berat hati...

emm..antra yg aku xboleh lupekan 1st tyme aku prgi ke sne..:
  1. KAK WANI(ALWANI AMRAN)
  2. ABG BOOLAT(TAUFIQ AZZAIN)
  3. ABG KHAI!(BERCAHAYA)
  4. ABG PAT (MUKE SUCI)
  5. ABG NAZZ (ATOK)=SI JUAL MINYAK
  6. ABG RAHIM
  7. ABG FADZLI KHAMIS
  8. KAK YUFI (AFZUFIRA)
  9. KAK MUN (MUNNIRAH SABBAR)
  10. IYLIA ABD HALIM
  11. NOR ATIQAH
  12. KAK ADIB
  13. ABG ABAS
  14. SYAKIRI ISMAIL
  15. TEJA AL-AHMED
KHAIIRUL ANUAR,ACIT,KIELA,AREP,ABG ADIB,KAK SHAMEERA,SHAMEERUL,ABG LAN..EHM..KAKAK2 DAN ABG2..RAMAILAH!!!~
kalo nak sebut sorg2..mmg ramai..tertulis..huhu

GONNA  MISS U ALL~

































ABG NAK DENGAR BUNYIK KIPAS JE~
JUAL MINYAK~
SEPLOH!~
KAD MATRIK!~
BEG HIJAU~
dan bnyk lgi......

SIPUT2 SOTONG2..
TOMEI2 PAPA!~
GEMURUH!~

RINDU....RINDU.....RINDU.....


moge kite smua dipanjang umor dan dipanjangkan jodoh untuk bertemu smula di hari yg laen..~

KEPADA FASI2 YG AKAN MENJALANKAN TUGAS UNTUK MPSB 2011/2012!
SELAMAT MAJU JAYA!
MOGE CEKAL DAN TABAH MENGHADAPI DUGAAN DAN RINTANGAN YG ADA!!
JNGN NANGES2!!TAMO2~~HEEEE~
KEEP UP DA GUD WORK OKEH!!!




10 comments:

✖sLp mE pLz™✖ said...

kes yg sama terjadi kpd eden.
dpt tp xleh gi. sedih sgt2. :((

elly zamri said...

huhu..sedeh kan bile xdpt pegi jmpe ngn family ni..kte sabor je la k..huhu..~

CaHaya said...

eh. kenapa nama kita first lak. kita tak buat pape pun. =P

elly zamri said...

mmg la awk xbuat pape!xpe attitiude dan behaviour serta kecomelan awak buat kte ingt kat awk slalu tao!!!!!!!!!!`

CaHaya said...

ahaha. sweetnya awak ni. =P

elly zamri said...

haha,,mmg la sye ni sweet..sbb tu semut suke..kih3!!~

Hafiy Halim said...

sakit mate den!

elly zamri said...

knpo ngn mato ekao.

uDean said...

sayang bini tinggal²kan.. =P
sayang matrix tak dapat pegi..huhu

elly zamri said...

haha..!abg udean ye la tnggl bini..elly xkn na tnggl laki..huhu..~
samo la kito..(T_T)