BLOGGER TEMPLATES AND MySpace 1.0 Layouts »

Tuesday, October 25, 2011

mari3!!kreatif+inovatif=nak tempah???(singgah sattt!!)

Assalamualaikum!
hai!!entry kali ni agak special kerana saye..wahh.."sayee" ..haha..xnak pki aku dahh..tukar angenn..saye nak tunjuk kan sesuatu yang comel dan ianya untuk anda semua..tapi bukan free laaa..haha..boleh tengok2 dulu..mane la tauu berkenan nak menempah..sangat lah boleh!

ape yg penting,sekiranya anda berminat dengan entry kali ni (wlopon xnak tempah,sekadar na tengok2),mohon jasa baek visitor untuk click button LIKE supaye entry ni dapat di share dengan org laen..trime kaseh yg xterhingga kepada visitor!! :)

 sile lah cuci mate dulu!=)

1)


baby's toy!!so cute!!kalao nak utk diri sendri ponn bolehhhh!!also can put ur name!=)


2)
lovely love keychain and dice keychain!

   love ni..kalao nak buat besar siket n put ur ur lover's name pon boleyy..hak2!!


NICE!=)

3)
cantekk x..??nak warne pilihan sndri..??nak letak name sndri..??nak tules selaen dri ni??boleh nagotiate!xmahal pon!!=)

4)

mcm ni pon boleh!!<yg ni org punye>kalao nak andapunye sndri,sile la bt tempahan..hehe!

5)
cutie!!!!!!!!nak warne laen pon bolehhh!!tules name kat bear ni pon boleh..!

6)
froggy!!~


sekiranya anda berminat..anda semua boleh terus PM Puan Amelia Suhana binti Zamri (Kak Amy) di fb beliau.cara2 nya adalah:
2) add friend
3) boleh la PM dan mula bertanya ape yang perlu kepada beliau sekiranya anda berminat

anda juga blh bertanye ape2 kepada saye!
boleh la add juga!=)


harga akan ditetapkan bergantung kepada ape yg anda inginkan!jgn risau..affordable..hehe!

detail selebihnya akan diberikan pada next entry sekiranya entry ini mendapat sambutan!skali lagi diingatkan,jasa baek anda untuk tekan button LIKE entry ini amat diharapkan..xrugi same2 tolong-menolong kan..??hehe..trime kaseh!!!

promotion!:

berminat doodle scratch??haha..yg ni kawan saye punye..cube la tengok hasil karya dye..namenye Hafiy Halim!
gmbr ni..dye buatkan untuk saye..cute x??haha

ELLY ZULAIKHA ZAMRI!=)



8 comments:

putry arisa said...

Cantiknye... elly... harga die agk2 bape ea??? hihihihihihi.. kalau hrga ok.. aq pon nk beli... comel kot... =)

elly zamri said...

xde hal..mcm ni..harge bergantung pada ape yg ko nak la..contoh mcm yg froggy tu kan..yg tu dalam rm3 je..sng cite..ko add la link yg aku bg tu..den ko tanye dye..lebih lebih arif..hehe..plus sbb ko dok ukm je..so hrge bersih la..sbb tade nak kne post2 laju ke ape..ko akn dpt direct dri aku..=)

elly zamri said...

huda..atau pon..nnt ko describe kat aku ape yg ko nak n mcm mne..nnt aku tanye kakak aku harge yg ko nak tu brape..hehe!

Miz Novexx said...

ELLY!!! dat froggy is soooo cute, bantal takde ke???

Miz Novexx said...

oppsss...
p/s ni azwa tau ;D

elly zamri said...

nak bantal..?bolehh je azwa,,nnt leh describe nak cane...n org tanye my sis dlu laa..=)

ezatieya said...

nice work! :)
still bley order lg ke ni?

elly zamri said...

boleh2!!~boleh cntct saye..;P